HappyTowns Blog

HappyTown.dk løser opgaver - fordi man ikke kan alting selv

29. april 2013 11:25
by HappyTown
0 Kommentarer

Hvad kan HappyTown.dk gøre for mig?

29. april 2013 11:25 by HappyTown | 0 Kommentarer

HappyTown.dk er en portal, der hjælper dig med at få løst nogle af alle de opgaver, der knytter sig til dit hus og din have – og din families gøremål i øvrigt.

Du kan også bruge os til at vise andre, hvad du kan hjælpe dem med. Både hvis du er en virksomhed – men ligesåvel hvis du er en privatperson, som bare gerne vil tjene lidt ekstra, eller hvis du søger et fast fritidsjob.

Du søger efter hjælp, ved at slå en opgave op.

Du viser andre, hvad du kan hjælpe dem med, ved at lave et opslag under ”tilbyder hjælp”.

Fordelene:

Dit opslag bliver ikke kun vist på HappyTown.dk men oftest også på vores profil på Facebook.

HappyTown.dk adskiller sig fra aviser og trykte medier, da du kan lave et opslag, som er online med det samme, og som kan søges frem vha. af fx Google.

HappyTown.dk er endvidere en portal, som kun beskæftiger sig med opgaver, der relaterer sig til hus, have og hjem – og det er derfor let at overskue udbuddet af opgaver og hjælpere.

For at gøre det endnu lettere at bruge vores tjeneste, kan du søge efter opgaver og hjælpere i dit nærområde, ved at angive indenfor hvilken radius af dit udgangspunkt, at din søgning skal gælde.

Der findes flere alternativer til HappyTown.dk, men som det ser ud i skrivende stund, er vi de eneste, som er helt gratis at benytte.

Du binder dig ikke til noget.